Verrukkelijke vis uit de webshop

Van Schmidt Zeevis

Posted on

Een vriendin appte onlangs verrukkelijke foto’s: schaal fruits de mer, plateau prachtige sashimi – gewoon vanuit haar achtertuin. ‘Vers, niet bevroren geweest’, schreef ze erbij. Ik vroeg haar meteen waar ze dit heerlijks vandaan had. Zojuist kreeg ik haar antwoord en ik zit zelf zo te watertanden dat ik zeker weet dat ik hier heel veel mensen blij mee maak!

Al die zaligheid bestelde ze in de webwinkel van Schmidt Zeevis, Rotterdam. ‘Niet goedkoop, wel de beste viswinkel van Nederland’, zegt ze – en ik geloof haar op haar woord want als er iemand kan lekkerbekken is zij het wel. Ik heb de hele site uitgekamd en mijn verlanglijst is klaar. Een hemels bbq pakket voor 21 mei, gevulde langoustestaart voor het vrije weekend sushi en sashimi op mijn verjaardag, Ocean Paradise (een superversee borrelschotel) voor Pinksteren… Heerlijk vooruitzicht.

Dit artikel is eerder verschenen in de Tipgever, een met enige regelmaat verschijnende nieuwsbrief van Machteld Bijl. Abonneren kan hier.

Eerder schreef ik over een fantastische zalmcake.

signature

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vorige
Camper huren
Verrukkelijke vis uit de webshop