Mondkapjes

Zin of onzin?

Posted on
Mondkapje van Essentials

Verplicht in het OV

Wie verwacht het antwoord op de mondkapjes-vraag te krijgen, komt bedrogen uit. Excuses. Feit is dat wie, zoals ik, zo nu en dan noodgedwongen met het OV moet, vanaf 1 juni een kapje zal moeten dragen. Ik schafte de mijne aan bij Easy essentials – het bedrijf van Jos, de man van mijn vriendin Mariska. Jos startte met T-shirts, niet zomaar shirts, maar shirts met een missie: textiel circulair maken.

Circulair

Dat is nog niet zo gemakkelijk, maar hij is een eind op weg. Easy essentials verkoopt shirts van 100% organisch katoen. Die shirts worden gemaakt in Portugal. En laten ze daar nu net ook al ver zijn met de productie van mondkapjes! Jos – die eerder al de actie Zorgheld bedankt startte – wist meteen dat die mondkapjes, van zacht katoen, met antibacteriële laag, op 60 graden te wassen en dus herbruikbaar, uitstekend pasten bij zijn bedrijfsfilosofie. Vanaf deze week zijn ze verkrijgbaar, €5,95 per stuk of vijf voor €25,00

Dit artikel is eerder verschenen in de Tipgever, een met enige regelmaat verschijnende nieuwsbrief van Machteld Bijl. Abonneren kan hier.

signature

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vorige
Heimwee naar het songfestival
Mondkapjes