Liefde: leesbril Izipizi

Posted on
leesbril izipizi

Natuurlijk kocht ik ijdel een échte bril toen mijn armen te kort werden en mijn hoofdpijn te hevig. Kosten: ruim 800 euro. Verzekerd bedrag: nog niet de helft. Maar mooi is-ie wel. En hij laat me heus net wat scherper zien dan al die goedkope ellende die je bij supermarkt en drogist scoort. Het is alleen jammer dat ik hem zo vaak kwijt ben. Want ik lees nou eenmaal niet de hele dag en op mijn hoofd blijft hij niet zitten. In deze armoede ging ik op zoek naar acceptabele alternatieven. En vandaag promoot ik met tevredenheid de ultieme leesbril: de Izipizi.  

Vreselijke naam voor comfort met Franse elegantie

De naam is een drama. Izipizi. Leest als dyslectie-pesterij. Klinkt als een online boekhoudprogramma, een eierwekker of die high tech stofdoek van Machteld … Maar toen ik ontdekte dat het een Frans product was vergaf ik ze dat meteen. Engels is niet hun ding en met zo’n tuttig tuitmondje klinkt het al acceptabeler: Izipizi. En man man man wat zijn die Izipizi leesbrillen fijn.

Winnaar in de categorie leesbrillen

Wat de brillen zo geweldig maakt? Even eenvoudig als uniek: ze zien er goed uit, ze blijven goed op je neus zitten en de pootjes breken niet meteen af. Je Het materiaal is licht en een beetje rubberig en dat voelt ook prettig. Beschikbaar in verschillende kleuren en modellen bovendien. Ik heb er inmiddels drie. Totale waarde: 90 euro. Daar kun je natuurlijk 15 of meer ramsj-brilletjes voor scoren om overal te laten slingeren. Maar die wil ik niet meer. Wat ik wel wil? De computerbril, de zonnebril en de skibril. Liefst in meerdere kleuren.     

Leesbril Izipizi
signature

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vorige
Restjesdag
Liefde: leesbril Izipizi