iPad met iPencil

Ik lijk wel Picasso

Posted on
Ipad met Ipencil

Zoveelste scherm of musthave?

Mijn baas verwende me met een nieuwe iPad. Met iPencil. Ik dacht – heel verwend – wat moet ik hier nou weer mee: ik heb al een MacBook en thuis een klein iPadje waarop ik de krant lees. Inmiddels vraag ik me af hoe ik ooit zonder kon. Die pen is geweldig: ik teken en doodle me een ongeluk.

Vergaderstukken van GoodNotes

Alle vergaderstukken open ik in GoodNotes en sinds ik een screenprotector van Paperlike aanschafte voelt het alsof ik op echt papier kriebel, kleur en teken. Zelfs schilderen kan, daarvoor heb ik nu Procreate. De ware kunstenaar voelt zich misschien te goed voor een iPad met iPencil, maar ik voel me een Picasso in de dop. 

Gratis workshops in de Apple Store

Bij de Apple Stores geven ze gratis workshops Pro Create. Even online aanmelden en je schuift zo aan.

Gratis workshop ProCreate
ProCreate workshop in de Apple Store in Amsterdam

We tipten eerder over de Zoom Room, een fijne manier van videoconferencing. Kan ook op de iPad natuurlijk.

signature

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vorige
Leer begrijpelijk tekenen
iPad met iPencil