Heimwee naar het songfestival

De troubadour

Posted on

Guilty pleasure

Men verwacht het niet van mij, maar het Songfestival is mijn guilty pleasure. Deze week zou eigenlijk geheel in het teken staan van dit zangfestijn, in Nederland nog wel, Rotterdam. Helaas gooide Corona ook hier roet in het eten. Bij heimwee naar het Songfestival valt er gelukkig nog genoeg in de media te beleven.

De troubadour

Zes dagen geleden bijvoorbeeld, een heel leuke aflevering van Andere Tijden: Pays-Bas: douze points. Uiteraard kwam daar Lenny Kuhr voorbij, met dat prachtige lied De troubadour. Dat is vele malen gecoverd. Een vriendin stuurde me vandaag deze metalversie. Ik vind ‘m onweerstaanbaar. Het is mijn Songfestivaltip voor deze week. 

signature

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vorige
In hechtenis
Heimwee naar het songfestival